Gość Tomek Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Witam mam 21 lat i mam problem związany z guzkiem na odbycie, czytałem już poruszane problemy ale chyba żaden nie odpowiada mojej dolegliwości a mianowicie,na odbycie co jakiś czas pojawia mi sie guzek ktory z dnia na dzien coraz bardziej mnie boli juz 2-3 razy nie mogłem wytrzymac i przebiłem tego guzka igłą od strzykawki, substancja znajdująca się w guzku była koloru ciemno czerwonego wręcz czarna i była gęstej konsystenji grutkowata, po ostatnim takim przypadku mam dolegliwości z biegunką która trwa jużok. 2 tygodnie i niewiem co robic aby przestala mi dolegac i co robic aby zapobiegać takim guzkom w przyszłości, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 To mogą być żyalki odbytu. Najlepiej udać się do protkologa. Nie wolno przy takich guzkach samemu działać tylko udać się czym prędzej do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paweł Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 witam mam 28 lat od 5 dni cierpie boli mnie odbyt i nie moge spac wstac z łuzka bo boli to jakis nerw byłem w niepieckiej przychodni dali mi sastrzyk w pupe wczoraj na 7 godzin przestało i dzis byłem i tez mi dali i juz jestem jak nowo narodzony ból nie do opisania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawewł Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 i guzek juz zniknoł ale jeszcze zobacze jutro tez mam dostac mam nadzieje ze juz po wszystkim bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi