Gość Majka Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Witam. Jestem po operacji zwężenia rozworu przełykowego którą miałam w styczniu 2009 r. Moje dolegliwości nadal się utrzymują. Mam bóle w nadbrzuszu, gorycz lub kwas w buzi, uczucie mdłości czasami wymioty, dysfagia, pieczenie języka i jamy ustnej, uczucie jakby pokarm podchodził do gardła. RTG wykazało w dalszym ciągu refluks tylko mniejszy. Czy coś jest wykonane nie tak, czy refluks po takiej operacji powinien być, czy czeka mnie następny zabieg. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Taka operacja nie zawsze jest w 100% skuteczna. Należy przede wszstkim przestrzegać dietę. Także należy skonsultować dolegliwości z lekarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi