Gość Enron Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Jestem mężczywną w wieku 30 lat i od kilku tygodni z zupełnie niewiadomych powodów zaczęły mi okropnie stukać wszystkie stawy przy każdym, większym ruchu (barki, nadgarstki, kolana, kark i mostek). Razem z tym pojawił się problem ze spaniem gdy po każdej nocy odczuwałem okropny ból w karku nie zależnie od pozycji i poduszek. Najgorszym problemem, który mnie okropnie przeraża jest sporadyczne, ale barzo ostre kłucie po lewej stronie klatki piersiowej. Co nawyżej raz dziennie mnie przeszywa jakby ktoś wbil mi naelektryzowaną igłę w serce. Naprawdę nie wiem co się dzieje a nie jestem ubezpieczony ani nie stać mnie by pójść prywatnie do lekarza. Mam nadzieję, że ktoś będzie mógł mnie naprowadzić na poprawny tor, bym mógł sobie z tym poradzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi