Gość janek Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Witam, Mam pytanie, 11 tygodni temu miałem operację przepukliny pachwinowej met. Lichtensteina. Wszystko było ok. do czasu kiedy nie dźwignąłem (wziąłem na ręce) dziecka ok. 30 kg. Od tego czasu czuję ból w miejscu rany. Czy po takim długim czasie od zabiegu mogło mi się coś rozerwać lub uszkodzić (do tej pory starałem się nic nie dźwigać). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bas Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Mi koleżanka poleciła krem znieczulający swiss medical z lidokainą jak mnie bolała rana po zabiegu. Kupiłam na stronie naporost.pl bo tam jest najtaniej, taniej niż w aptece i bardzo szybko przychodzi paczka. A kremem wystarczy się posmarować i po chwili jest po bólu. Także doraźnie możesz się posmarować, ale jeśli będzie się utrzymywał ból przez długi czas, to idź do lekarza. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi