Gość Kamila2280 Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Witam jestem już ponad miesiąc po wycięciu pęcherzyka żółciowego a od trzech dni strasznie boli mnie żebro po prawej stronie nie mogę się ruszać, oddychać kaszleć co to może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ana Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Możesz spróbować doraźnie kremu znieczulającego swiss medical, który bardzo tanio można kupić na stronie naporost.pl Serdecznie go polecam, wystarczy posmarować miejsce bólu i problem z głowy. Poleciła mi go koleżanka i nie żałuję kupna, a dodatkowo biorąc krem z tej strony oszczędzasz, bo jest taniej niż w aptece. Oczywiście musisz udać się z tym do lekarza lub na usg, ale krem polecam i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi