Gość kuba Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Witam Mam 25 lat, od dwóch dni pojawił mi się na mostku guzek, bolący, jest wyczuwalny palcami i po dotknięciu boli jeszcze bardziej. wyczytałem na tej stronie ze to może być zapalenie wyrostka mieczykowatego. ból nie jest bardzo silny. Odczuwam ściśnięciu w miejscu guzka przy mostku Dodatkowo w tym samym czasie czuje również ból w szyi, poniżej *jabłka Adama*. Nie wiem czy oba objawy mogą mieć ze sobą coś wspólnego, i co mogą oznaczać? czy należy obrazu iść do lekarza? czy poczekać kilka dni, może przejdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Jeśli ból nie minie samoistnie w przeciągu 2-3 dni radzę udać się do lekarza z tym problemem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ludvic Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Ja mam tak samo.. Panie doktorze co to może być ? Jakie są zalecenia lekarzy i leczenie czegoś takiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antonii Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 najprawdopodobniej jest to fhipsohos oposaxoracush. Ale głowy sobie nie dam urwać. proponuje udać się do lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Witam kochchani czy ktoś z was wie coś na temat choroby wyrostka mieczykowatego co to za choroba zmagam sie z tym od 2lat juz niewiem co robić żeby pozbyc sie bò*lu i innych dolegliwości może przeczyta to ktos kto jest doktorem i udzieli mi malej odpowiedzi czy to wyleczalne. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi