Gość Natalia Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Witam, Miesiąc temu doznałam wydawałoby się niewielkiego urazu stopy - zostało uszkodzone( być może zerwany czekam na usg ) ścięgno prostownika palca dużego stopy ( palec zgina się tylko w dol)* oprócz tego nie mam czucia w połowie stopy do wysokości gdzie została stopa uszkodzona - lekarz ortopeda w Polsce stwierdził ( pomimo tego, ze 2 inni ortopedzi twierdzili inaczej ), ze być może jest uszkodzony nerw, ale takich małych nerwów się nie szyje. Może czucie powróci samo, albo tak zostanie - moje pytanie jest czy ktoś się orientuje gdzie w Polsce wykonuje się operacje zszycia takiego nerwu , najlepiej prywatnie - myślę, ze to tzw nerw strzałkowy(?) - nie jestem pewna ? Czy zajmuje się tym nadal lekarz ortopeda- traumatolog czy to już raczej operacja wykonana przez neurochirurga? Dziękuje za wszystkie odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi