Gość Olo Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Witam.11 dni temu miałem zabieg na przepuklinę pachwinową prawostronną.Rana zagoiła się na zewnątrz,kłuje mnie jeszcze jak wstaje albo schylę się lub skrecam w miejscu gdzie znajduje się ten kanał pachwinowy.Niepokoi mnie natomiast blizna gdyż na całej długosci blizny a jest dziwnie cięta bo bliżej srodka zamiast prawej pachwiny pod skórą mam takie zgrubienie.Jest ono na całej długości blizny 10cm i szerokie na 1cm.poprostu jakbm miał pod skórą twardy metalowy pręt zaszyty.blizna odstaje trochę lecz żadnego wycieku czy zasinienia nie mam.Czy to juz tak mi zostanie?jak schylam sie to czuję tą blizne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mika Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Gulka zniknie z czasem to normalne przy bliznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi