Gość Młody Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Mam 14 lat z mojego penisa (podczas wzwodu) niechcę sie ściągnąć skórka ,tylko gdy sam ja sciągne (ledwo ) a w dziecinśtwie juz miałem taki zabieg co mam robić ???? I gdy dotykam kasztana to nie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Najlepiej o tym problemie poinformuj rodziców i skonsultuj się z chirurgiem dziecięcym. Może wystąpić konieczność ponownego zabiegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Młody Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 a nie ma na to jakis masci??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Są maści, ale dostępne na receptę i o zastosowaniu których musi zadecydować chirurg dziecięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ja Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Kurcze mam ten sam problem Nie moge sciagnac skorki z czlonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi