Gość Józef Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Po zabiegu otrzymałem wynik histo który brzmi:Polypi fibroepitheliales parvae regionis anodermalis.Excisio completa non certa.Examinatio materiae totae. Varices haemorrhoidiales.Examinatio materiae totae. Czy to coś poważnego,czy mogę spać spokojnie.W karcie wypisu stało jak byk:nowotwór o nieokreślonym charakterze.Dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Józef Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Jako że nie otrzymałem odpowiedzi na zadane pytanie temat uważam za zamknięty.Lekarskie towarzystwo wzajemnej adoracji nie będzie sobie bruździć.A nuż podkopie autorytet kolegi lekarza udzielając odpowiedzi na zadane pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi