Gość Mateusz Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Boli mnie odbyt gdy leze siedze caly czas najbardziej jak nie chce kupy a mam takie zachowanie jakbym chcial spac nie moge jest bol nie wyobrazalny tak mam od wczoraj poludnia co mam zrobic ? Prosze pomozcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ANURKA Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Możesz mieć hemoroidy. Nie wstydź się i idź do lekarza rodzinnego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość M Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Moga to byc hemoroidy, szczelina, grzybica lub wieke innych schorzeń. Najlepiej udać się do proktologa lub chociażby do rodzinnego. I najważniejsze to nie leczyć się na własną rękę z powodu wstydu. Wiele osób ma takie problemy i od tego jest lekarz. Dużo zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi