Gość misiax3 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Witam mam 19 lat , Jakies poltorej tygodnia temu podczas gdy oddawalam stolec pojawila sie duza ilosc krwi w stolcu rowniez byla, pozniej jak szlam siku to krew juz samoistnie poleciala z odbytu ale na nastepny dzien nie bylo juz sladu, od dlugiego czasu mam problem taki ze gdy sie wyprozniam mam bolace stolce , a od kilku dni zaczelo mnie chytac bole z skurczami pod prawym posladkiem, skorcze sa takie ze az sie nogi uginaja same, no i nie da sie stac a tymbardziej siedziec po niedlugim czasie ustepuja , ale co jakis czas sie na nowo pojawiaja ,czy to moze byc cos powaznego? Co powinnam zrobic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sabina Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Idź do chirurga proktologa sam oceni zapisze maści czopki ja właśnie jestem w toku leczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misiax3 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 A to masz te obiawy co ja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi