Gość Michał Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Wyczułem u siebie jakby *guzek* nie duży dość głęboko pod powierzchnią skóry w miejscu między odbytem a jądrami. Dokładnie znajduje się on zaraz pod odbytem. Jest nie duży i nie boli przy dotyku. Czy w miejscu tym powinno być jakieś małe *stwardnienie* ? To może wynikać po prostu z budowy organizmu? Czy mam iść tym do lekarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stappler Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Trudno mi cokolwiek więcej napisać bez badania. Na pewno należy z tym problemem udać się do lekarza. W tym miejscu raczej nie powinny występować żadne guzki. Wymaga to zbadania ręcznego. Może zdarzyć się, że to tylko takie ukształtowanie skóry i tkanki podskórnej czyli nic niepokojącego. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Alan Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Wczoraj zauważyłem coś podobnego u siebie, lecz u mnie czasami wysuwa się dość mocno do góry i aż czuć go na powierzchni skory, rowniez odczuwam lekki ból podczas dotyku. Do jakiego lekarza mam dokładnie iść i czym wymaga to skierowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi