Gość bolącyodbyt Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Od kilku dni mam bóle odbytu przy wypróżnianiu i napinaniu zwieracza. Czuję tak jakby była tam jakaś rana, nie ma krwi w stolcu ani nic innego stolec jest jedynie jaśniejszy stosuje czopki hemorol od wczoraj i czuję delikatną poprawę. co to może być ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bolącyodbyt Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 dodam, że sprawdzałem czy jest coś w środku nie wyczułem palcem niczego jedynie strasznie piekło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bolącyodbyt Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 zauwazylem jeszcze ze stolcu towarzyszy żółta wydzielina jakby śluż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bolącyodbt Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 żółta wydzieina pojawiła się po zastosowaniu czopków hemoorol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość talia Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Żółta wydzielina może być od czopków. Proponuje zmianę diety wykluczyć białe pieczywo. Jeść więcej warzyw.pić dużo wody ok 2-3 litrów dziennie.proszę tez wprowadzić aktywny tryb życia. Spacery. Ćwiczenia. Ograniczyć spożywanie czekolady. Być może spowodowane jest to zbyt twardym stolcem. Jeśli nie będzie poprawy proszę udać się do proktologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bolącyodbyt Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 jem dużo owoców i warzyw, pije dużo wody, ćwicze codziennie, nie jem słodyczy wypróżniam się regularnie nawet do 3x dziennie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość talia Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 W takim razie polecam wizytę u lekarza proktologa. Nie sądzę by było to coś poważnego. Jednak lepiej się upewnić .przełamać strach przed badaniem i pomóc samemu sobie po co się męczyć i stresować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bolącyodbyt Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 nie wiem, może to głupie ale te problemy się zaczęły odkąd zacząłem łykać witaminę D3 1000 jednostek dawka dzienna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi