Gość zalamana661 Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Witam. Od jakiegos czasu mam problem z normalnym wyproznieniem. Cierpialam na mocne zaparcia, po wlozeniu palca w odbyt czulam kal. Od jakiegos czasu musze sobie pomagac palcem bo inaczej w zaden sposob kal nie chce wyjsc. czuje ze po wlozeniu palca odbyt jest bardzo sklejony ze soba i jakby go bylo nadmiar i dlatego niechce kal wyjsc. jakby nie mogl przez za duza ilosc odbytu sie przebic, a palcem tworze jakby droge. juz sama nie wiem co robic. to co musze robic przy kazdym wyproznianiu jest straszne. Bardzo prosze o rade. z gory dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ola Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Kup sobie magnez np. Chelamag i łyka 2 tabletki wieczór. Albo rano szklanka kefir a potem szklanka wody przegotowanej. Tabletki ziołowe na zaparcia Cascara Sagrada w sklepie ziołowym ale są drogie ponad 40 zł. Podobno nie działają tak że się organizm przyzwyczaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Neli Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Ja w domu mam dicopeg junior bo córka też ma, ale chciałabym coś dla siebie. Sporo te tabletki kosztują, czy są skuteczne , kto kupował?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość M Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Cascara sagrada są skuteczne ale dla mnie aż za bardzo - nie umiem sobie dawki ustalić. 1 tabletka nie działa a 2 to znowu za dużo :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość iz Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Czy macie jeszcze jakieś dobre pomysły na wypróżnienia? Chętnie skorzystam, mam bardzo podobny problem. Autorko jak teraz u Ciebie? Czy jest jakaś poprawa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewelina Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Na zaparcie sa skuteczne herbatki ziołowe np Figura1 pije sie przed snem a rano kupka z siła wodospadu wychodzi - show Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IZ Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Wypróbuję to na pewno. Ja to generalnie trudny przypadek jestem. Może zadziałają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi