Gość ryjek Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Nie jestem pewny czy wszystko jest ok z moim penisem. Od razu napisze, że nie mam stulejki. Mam tylko strasznie długi napletek. W spoczynku zakrywa główkę i zwisa gdzieś 1cm za nią, a w trakcie wzwodu dalej zakrywa cała główkę tylko już trochę mniej zwisa. Ściagam go wiec ręką i nie raz zatrzyma się w żołędziem a nie raz zaczyna na niego nachodzić. Gdy się masturbuję to napletek jeździ od początki główki do końca bo jest go poprostu dużo i czy to jest normalne. Nie zmniejszy to doznań seksuaalnych mi a w szczególności partnerce? Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jester Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Nie jest to żadnym problemem, sam mam taką *przypadłość*. Moja narzeczona też się nie skarży *) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość www Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 mam nadzieje ze masz racje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gogol Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 A czy to nie utrudnia stosunku w prezerwatywie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nieznajowy Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Witam, mam taki sam problem.Boję się isć do urologa ponieważ jest to krępujące, jak wygłada w ogole taka wizyta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lol Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ariel Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 witam ja tesz mam tak samo tylko pytanie czy to tszeba usunonc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adam Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Też tak mam. Podczas stosunku mój napletek jest w tym samym miejscu a ja posuwam się przod-tył i zachodzi tak jakby masturbacja. I to powoduje dyskomfort. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi