Gość Zuzia Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Witam, od tygodnia odczuwam dretwienie calej lewej nogi do tego doszedl wczoraj bol lewego jajnika. Ostatnio wystepowal u mnie rowniez brazowy okres. Dzisiaj strasznie zle sie poczulam czuje sie slaba nie mam apetytu, zaparcie i ciagle gazy, pracie na pecherz. Nie mam sily nic robic kreci mi sie w glowie a bol nogi i jajnika jest coraz bardziej uporczywy. Bylam dzis w szpitalu ale wszystko wyszlo ok wypisali mnie i dali skierowanie na usg. Moge prosic o jakies rady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zuzia Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Witam chcialam jeszcze dodac ze nie oddawalam stolca juz 5 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gosć Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 A może poprostu przechodzisz owulacje? ja tez miewam niekiedy ból jajnika i nogi, do tego nudnosci i zawroty głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zuzia Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Nie sadze zeby to bylo to, zwazywszy ze moje problemy nie skonczyly sie po okresie. Wciaz mam zdretwiala noga i bol jajnika, a moj brzuch jest jak balon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość malgos Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Ja też miałam podobne objawy , okazało się że to torbiel endometrialna,miałam operacje,usunięto mi cały jajnik z jajowodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi