Gość Sylwia-wielkopolska Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Panie doktorze proszę mi powiedziec... czy to może być przepuklina? Ogólnie czuję się doskonale ,zabieg miałam wykonywany metodą tradycyjną ze względu na 2 cesarskie cięcia.Jedyne co mnie martwi to to że nie mogę dłuzej poleżeć na brzuchu,ponieważ odczuwam dyskomfort i mały ból.Martwi mnie jednak najbardziej ta wypukłość którą czuję pod palcami jakies 1,5-2 cm obok blizny.Wypukłość ta umiejscowiona jest na wysokości połowy blizny.Wiem wiem na pewno będę musiała się udać na badanie USG,jednak martwi mnie perspektywa kolejnej operacji :(. Z góry dziękuję za odpowiedź Pozdrawiam Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Niestety może to być przepuklina w bliźnie pooperacyjnej. Nie trzeba jednak robić USG. Wystarczy badanie palpacyjne przez doświadczonego chirurga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sylwia-wielkopolska Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 :( w tym przypadku operacja pewnie jest nieunikniona,chciałabym sie mylić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi