Gość Marek Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Witam, mój problem polega na tym ze wokół ujścia cewki moczowej na żołędziu mam zaczerwienienie czerwona plama niejednolita, jakgy obwódka,która jest pomarszczona,(sucha), w stanie spoczynku to jest ta część żołędzia której napletek nie przykrywa dodam że jestem od około 8 lat obrzezany problem się zaczął od roku kiedy zaczałem współzyć z moją obecną partnerka i sam nie wiem może to uczulenie na bielizne, suchość żołędzia, oprócz tego nie odczuwam żadnego dyskomfortu.Chciałbym wiedzieć czy to coś poważnego czy powinienem iść z tym do urologa Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Najlepiej udać się do urologa. Może to reakcja alergiczna np. na lateks lub grzybica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotrek Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Reprezentuję bardzo podobny przypadek. Jestem obrzezany od okolo 10 lat i od pewnego czasu mam identyczne objawy opisane w powyższym przypadku. Nie za bardzo uśmiecha mi się wizyta u lekarza (mam lekarkę) i dlatego proszę o radę. Czym to leczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adi Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Witam mam ten sam problem co wy znalezliscie rozwiazanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ja Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Zdjęcia chorób penisa dużo zdjęć http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi