Gość Paweł87 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Witam. mam 28lat. Jakieś dwa lata temu stwierdzono u mnie zespół jelita wrażliwego. Leczę się u gastrologa, przyjmuję duspatalin, staram się trzymac dietę i jest w miarę ok. W przeciągu ostatniego roku pojawiały się u mnie sporadyczne bóle zołądka, Przychodził taki dzień, że mnie po prostu bolał. Bóle pojawiały się coraz częsciej, Teraz jestem w Wielkiej Brytani, Zolądek boli mnie od ponad miesiąca praktycznie bez przerwy, raz mniej raz bardziej, Do tego zaobserowałem bardzo głosnie, przelewanie (burczenie). Przyjmuję duspatalin dwa razy dziennie iraz Emanerę raz dzienie czasem 20 a czasem 40mg. Bardzo mnie to martwi, leki które sotałem od swojego gastrologa jeszcze w polsce (Emanera) nie pomagają. We wtorek 25.08.2015 mam wizytę i tutejszego lekarza rodzinnego, ale obawiam się że sokończy się na przypisaniu paracetamolu.... Nie wiem co robić, bo nie chce stracic pracy, wiec nie chce wracac do polski. Proszę o odpowiedź Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paweł87 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zapomniałem dodać, że czasem miewałem nudnosci przez ostatni miesiąc, ale te dni można policzyć na pakacach jednej ręki. Bół opisałbym na piekący, tak mi sie wydaje,czasem czuję go zlewej strony zaraz pd żebrem, czasem z prawej , czasem z obu stron a np. teraz jakies 3cm pod moskiem, kiedy naciskam to miejsce to czuję coś twardego. boli mnie równiez kiedy naciskam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paweł87 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Byłem dziś u brytyjskiego lekarza. przypisał mi paracetamol. pozostawię to bez komentarza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jacek Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 wracaj do polski zdrowie nie jest warte żadnej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kina Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 A moze to reflux ? Nie myslalaes o tym .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi