Gość DOBROSLAWA Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Pare dni temu przy myciu poczulam cos przy odbycie jakby* jezyczek*, nic nie boli wogole nie czuje ze go mam ,nie przeszkadza mi w zaden sposob.Jestem w 39 tygodniu ciazy,nigdy nie mialam hemoroidow ale watpie zeby to bylo to.Prosze o rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Najlepiej podczas wizyty u lekarza pokazać tą zmianę. Bardzo prawdopodobne, że to żylaki odbytu. Ciąża sprzyja ich powstawaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Joanna Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 HMMM.... jestem rowniez w ciazy(28 tydzien) i jakis czas temu zauwazylam u siebie podobne zmiany w okolicy odbytu.Dzis bylam u proktologa i .....zalamalam sie.Nie chce straszyc bo mam nadzieje,ze w Pani przypadku to cos innego.U mnie jest to ok.2-3 centymetrowy kawalek sluzowki wystajacy z odbytu,okazalo sie ze sa to zylaki odbytu a moze byc to usuniete jedynie przy pelnej narkozie w szpitalu!Jest to dziedziczne.Niestety mozna to usunac dopiero po zakonczeniu karmienia piersia....Radze udac sie do specjalisty...powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Iv Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Ja równiez odkrylam taki wlasnie jezyczek, ale moja sytuacja jest inna. Nie jestem w ciazy i mam 23 lata. Co to moze byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tadeusz Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 hmmm to może być choinka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi