Gość mini Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Witam mam 24 lata i jestem kobietą. Problem mam taki, że przy oddawaniu stolca kuje mnie i boli, a ból czasem można porównać do skurczów porodowych i czasem ukaże się krew. Drugi raz mam ten objaw, pierwszy objaw miałam w Marcu , a 2 dziś. Czy to ma się z tym może, że miałam usuwany woreczek żółciowy. Proszę o jakaś odpowiedź. Pozdawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dr.gastropierd Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Raczej hemoroidy albo za duży penis w analu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość anna Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Jakiś ty k... głupi,aż cie żal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi