Gość Katarzyna Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Witam Od 5 lat męcze się z hemoroidami, jednak kilka dni temu ból był tak silny że musiałam wybrać się do proktologa. Po bolesnym badaniu od razu zdecydował się na wycięcie skrzepów i żylaków w gabinecie. Zabieg przeprowadził w znieczuleniu miejscowym, po czym założył kilka szwów. Strasznie dużo krwi i bólu. Z gabinetu wyszłam z płaczem-z bólu i stresu. Ból mimo ketonalu nie odpuszcza, najgorzej w nocy, mimo że lekarz mówił że *w razie bólu* wystarczy apap. Płakać mi się chce na myśl o wypróżnieniu... Stąd pytanie- czy lekarz postąpił prawidłowo? Byłam pewna że takie zabiegi przeprowadza się tylko w szpitalu, z odpowiednią ilością przeciwbólowych specyfików.4 dni po zabiegu mam mieć zdejmowane szwy-kolejny powód do paniki. Czy to nie za wcześnie mimo bólu? Proszę o odpowiedzi bo już nie mogę wytrzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Zobacz odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi