Gość beata Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Od roku czasu mam zaparcia bole głównie w lewej dolnej czesci brzucha częste wzdęcia bez lub z oddawaniem gazów zazwyczaj cuchnących wyniki badan wnormie kal bez krwi enzymy watrobowe i trzustkowe w normie morfologia mocz tez usg jamy brzusznej ok poza kamieniem zolciowym wielkości 1.7mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gosia Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Witam, te objawy moga świadczyć o problemach zwiazanych z jelitem grubym, zbyt duża ilość toksyn magazynujących się przez całe życie, proszę sprówować oczyścić jelita ( absolutnie odradzam leki przeczyszczające) oczyszczanie jelita za pomocą lewatywy daje wspaniale efekty, podkresle, ze należy ja wykonać kilkakrotnie, można udać się do specjalisty w tej dziedzinie który określi pozniom zlegajacych toksyn w każdym z ciepiących organów. Medycyna leczy skutki, a warto zająć sie przyczyną. Proszę równiez zwrocic uwage na spozywane produkty, niektore mogą szkodzic i wywolywać opisane dolegliowsci. odsyłam do lektury: http://swiadomosc-ziemi.org/index.php/strony/tekst/966/oczyszczanie-organizmu-michal-tombak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi