Gość Kobieta 49 lat Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Od miesiąca mam ból w okolicach między odbytem a pochwa tak jakby ból był zlokalizowany po lewej stronie wagi sromowej. Nasila się podczas schylania i dźwignia.dołączyły do tego pakowate stolce 2-3 razy dziennie i bóle i przelewanie w jelitach. Czasem pojawia się swędzenie odbytu pieczenie skóry okolic sromu .Internista dała skierowanie na kolonoskopie termin na wrzesień i nie dostałam skierowania do żadnego specjalisty Utrudnia mi to życie nie wiem co to może być i do kogo się udać mam już czarne myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gosia Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Opisane dolegliowsci mogą świadczyć o hemoroidach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dr.gastropierd Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Trzeba jeść więcej warzywek to i stolec łatwiej wyskoczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi