Gość czarna Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Od pewnego czasu miewam rwące bole posladka w pachwinie i z zewnetrznej strony kolana. czuję ból ten w dzien i w nocy. utykam na noge.na jednej nodze mam mniejsze miesnie posladek chorej nogi tez jest mniejszy. mialam robiony rezonans magnetyczny i wyszło ze dwa dyski wysuwają się. poza tym mam ucisk narwow na lewą noge. robilam tez przeswietlenie stawu biodrowego. zaczyna sie robic zwyrodnienie stawu . czy konieczna jest operacja juz teraz.? mam 48 lat i mysle ze to za wczesnie. moze jest jakas inna metoda na zachamowanie tego bolu? proszę o odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Można stosowac leki doraźnie. Jednak nie jest to leczenie przyczynowe. O operacji powinien zadecydować neurochirurg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kreuk Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Miałem to samo kreuk@interia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukasz Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 pomocy mam to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi