Gość alexsss Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Mam 13 lat i gdy próbuję naciągnąć napletek to jest on połączony z żołędziem przez skórę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łuki Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Stulejkę masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marian Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 zależy o jaką skórę ci chodzi. Jeśli z tyłu masz taką kinkę to zupełnie normalne, każdy to ma. Natomiast jeżeli napletek jest przyklejony do penisa to najlepiej to odkleić. Ja też tak miałem, ale się wstydziłem urologa, więc po prostu chwyciłem przyklejony napletek, drugą ręką odpychałem żołądź i powoli odkleiłem w napełnionej gorącą wodą w wannie. Trochę będzie boleć, bo żołądź nie jest przyzwyczajona do dotyku, ale krew nie leci i po 1-2 dniach przestanie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi