Gość zaniepokojona Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Wczoraj wyczułam po lewnej stronie wzgórka łonowego guzek.Jest głęboko pod skórą,nie widać go ale można go wyczuć.Przy dotykaniu boli.Pozatym od jakiegos czasu zaczęły mi się pojawać guzki na skórze.Jeden na wzgórku łonowym, jeden na pograniczu uda i pośladka i jeden na udzie.Wszystkie po lewej stronie.Najbardziej uciążliwy jest ten na udzie.Mam go najdłużej.Kiedy naciskam na nie leci z nich ropna ciecz albo po prostu krew.Co to może być?Najbardziej martwię się tym guzkiem podskórnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Najlepiej udać się do lekarza. Bez objerzenia zmian i dalszych badań trudno niestety powiedzieć co może być przyczyną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość martyna Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 mam dokładnie to samo, te podskórne, z których leci krwią to prawdopodobnie wynik podrażnień zwiazanych z gruczołami łojowymi albo goleniem, natomiast martwi mnie ten guz głęboko pod skóra. pojawił się miesiąc temu, potem zniknął i dzisiaj znów pojawił się w tym samym miejscu? czy to węzeł chłonny? na wzgórku łonowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 To zapewne nie węzeł chłonny tylko zaczopowany gruczoł łojowy w stanie zapalnym. Jeśli zmiana samoistnie nie wchłonie się radzę w tej sprawie skonsultować się bezpośrednio z lekarzem. Trzeba utrzymywać należytą higienę tej okolicy ciała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilaaa Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Mam to samo, tylko do jakiego lekarza sie udac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi