Gość Sebastian Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Witam .Mam na imie Sebastian mam 25 lat.Miesiąc temu miałem usunięty wyrostek robaczkowy metodą laparoskoopową w Holandii.Już po operacji miałem problemy z poruszaniem się,przez tydzien czasu dziewczyna pomagała mi w kazdej czynnosci np ubieraniu się,wstaniu z łózka.Lekarze na sam koniec przyznali się,ze musieli uszkodzić mi nerw,uszkodzic,przeciąć nie mam pojećia jak ich zirterpretować.Z tygodnia na tydzien bylo co raz lepiej ale zaczałem odczuwac silne bółe, w lewym pośladku po samą piete.Ból pojawja sie zależnie od wykonywanego ruchu.Ból jest tak silny,ze mnie paralizuje w taki sposób,że nie mogę chodzic,ruszać się a nawet kichacani śmiac sie gdzyz kazda taka czynnosc nasila ten ból.Nie mogę normalnie pracować,zmieniałam prace 3 razy i w kazdej działo się to samo czyli ból w pośladku,który paraliżuje cała lewą stronePrzed operacja byłem calkiem sprawny fizycznie po operacji uległo to zmianie..Ból jest br silny w skali 9/10 Proszę o diagnoze gdyż chodzę od lekaza do lekaza i nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi