Gość Zmartwiony... Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Mam problem.Od ok. 2 dni czuję delikatne swędzenie przy ujściu cewki. Dzisiaj rano zauważyłem na żołędzi ( przy ujsciu cewki) dośc spory guzek kóry był lekko białawy. Później znikł , lecz ujscie cewki jest zaczerwienione.Natomiast wieczorem, przy oddawaniu moczu zauważyłem niewielką ilośc białej substancji ( chyba ropa ) wydzielającą się z penisa.Proszę o odpowiedź, co to może byc ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Z tym problemem trzeba natychmiast udać się do lekarza. Objawy opisywane przez Pana sugerują zapalenie ropne cewki moczowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ja Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 wydaje mi sie ze juz jest w porzadku. tzn objawy sie zmniejszyly. Ropa juz sie nie wydziela, guzek i zaczerwienienie ustapilo lecz jeszcze troche swedzi. mam nadzieje ze bedzie dobrze i wizyta u lekarza nie bedzie konieczna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ANITA Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Wskazane by bylo zrobic posiew moczu.Poki co mozna stosowac srodki domowe czyli herbaty z takich ziol: zurawina,rukiew wodna,porzeczka czarna,biedrzeniec,szparag(dziala odtruwajaco i oczyszcza krew)skrzyp polny(dziala przeciwbakteryjnie i regenerujaco).Ziola najlepiej kupowac w sklepie ziolowym.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi