Gość Efcia8225 Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Witam 4.03 br miałam usuwany pęcherzyk metoda laparoskopową, czuje się oki tylko dokuczają mi trochę bóle w boku pod zebrami jak wcześniej. Boję się ze to jakieś powikłania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Regina Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Ja tez to samo odczuwam w chwili obecnej ale zauważyłam wcześniej też mnie bolało po ciężko sprawnych daniach zastosowałem dietę przeszło .od jutra znowu wracam do diety bo mnie boli podejrzewam ze to jest to ze brak woreczka ☺* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość luca Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 ja jestem już 9 miesięcy po laparaskopii a w dalszym ciągu odczuwam dyskomfort i bóle ,mimo prawidłowych wyników nie wiem czemu tak się dzieje,lekarz powiedział że czasami tak jest że trafi się taki przypadek i już tak bedzie a mnie krew czasami zalewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi