Gość Migdalena Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Mam 26 lat,urodziłam troje dzieci przez cesarskie cięcie.Podczas ostatniej ciąży właśnie po prawej stronie jamy brzusznej odkryłam niewielki guzek.Było to z 8 m-cy temu.Do dziś jego wielkość się nie zmieniła.Znajduje sie on na wysokości pępka i w odległości kilku cm.od niego.Słyszałam troche o podskórnuch tłuszczakach,czy to moze być to.I czy to jest grożne dla życia?A może to coś innego-co?Pomóżcie,niemam odwagi jeszcze iść z tym do lekarza!Nie wiem terz do jakiego powinnam sie udać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Najlepiej z tym problemem wybrać się do chirurga ogólnego. Być może to rzeczywiście tłuszczak lub może to też być jakaś przepuklina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Basia Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 koniecznie udaj sie do lekarza niech to usuną i zbadają histopatologicznie mój mąz miał guza okazało się ze to nowotwór złośliwy ma 30 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Agnieszka Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 jestem po usunięciu woreczka zółciwego laparaskowo, usunięto również gózka który znajdował się pod pępkiem .Mam problem spóznia mi się okres czy ma to coś wspolnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Poszukaj na: http://www.bolimnie.com/galeria-chorob znajdziesz dużo zdjęć jak mogą wyglądać choroby człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi