Gość Anonim Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Mam problem mam 12 lat . Nie wiem czy wszystko jest wporządku często mi staje np w szkole zależy to też od samopoczucia gdy gadam z kimś czy sie śmieje i mam zajęcie to mi raczej nie staje a jak siedze sam w ławce to mi staje bardzo sie wstydze że mnie ktoś zobaczy jak tonukrywać albo co mi może pomóc ? Nie wiem czy to nie przez masturbacje w tym wieku ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ja Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Dorastania każdy tak miał :) To normalne twoi koledzy też tak mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi