Gość K@tka Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Witajcie, jestem nowa na forum, ale chętnie podzielę się swoimi doświadczeniami. Pamiętam jak jeszcze niedawno sama nerwowo szukałam informacji na temat przewlekłego zapalenia trzustki. Mam 27 lat. 2 miesiące temu przeszłam operację metodą Frey*a. Obecnie powoli dochodzę do siebie. Jeśli macie jakieś pytania, postaram się pomóc na podstawie własnych doświadczeń i obserwacji. Pozdrawiam wszystkich trzustkowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anet98 Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Witaj. Jesteś młodą osóbką, a pewnie dużo ciężkich chwil za tobą. Bardzo Ci współczuję, a jednocześnie chciałbym dowiedzieć się jak to się zaczęło. Chodzi mi o początek choroby. Na tym forum jest wiele moich wpisów więc może czytałaś? A tak w skrócie mam biegunki tłuszczowe, schudłam 18 kg, bóle typowo trzustkowe, w badaniu eus wyszły małe zmiany( początek pzt), w tk trzustka niepełna pierścieniowata -norma, usg czysto. Teraz lekarze nie wiedzą skąd biegunki tłuszczowe skoro trzustka praktycznie czysta. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi