Gość Jarek Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Brałem lek o nazwie ENCORTON, niestety zaczęły się problemy z wyglądem moich piersi, nie mam pojęcia czy to gino. Można to jakoś odwrócić bez zabiegu chirurgicznego? zabieg jest kosztowny a skąd 16 latek wytrzaśnie tyle kasy?. Proszę o niewypisywaniu tekstów typu *to dojrzewanie, przejdzie* zbliżają się wakacje a ja od 2 lat chciałbym je mieć udane jak każdy *normalny* chłopiec w moim wieku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Nie wiem z jakiego powodu brałeś Encorton i czy jeszcze bierzesz. Jeśli Encotron został odstawiony w przeciągu 2-3 miesięcy zmiany w sutku powinny ustąpić. Trudno mi cokolwiek konkretnego w tej sparwie napisać bez badania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi