Gość Małgorzata z Ostrowa Wlkp Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Witam... u mojego taty stwierdzono guza głowy trzustki o wym 46 mm x 28mm dostał skierowanie do Poznania do WCO... proszę o radę co robić dalej, jakie pytania i prośby zadawać podczas wizyty u lekarza. czy najpierw udać się na prywatną konsultację?? z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ania Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Witam, a czy Tato ma dalsze przerzuty komò*rek rakowych?,bo jak nie to kliknij taki temat:Organoterapia-dr.Gordon Wiem wiele na ten temat,bo ta terapia to jedyna szansa ,ale pomimp to konsultuj onkologa ,on powinien Ciebie poinformowac jakie szanse ma Tato przez zastosowanie chemioteraoii,czy radioterapii i co to w efekcie daje.Pozdrawiam,trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anna Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Potrzebna jest biopsji trzustki i rezonans całego brzucha - by stwierdzić czy to rak i czy są przerzuty. Jeśli nowotwór ogranicza się do trzustki, możliwe jest usunięcie operacyjnie i chemioterapia. Jeśli nie, chemioterapia juz tylko paliatywna. To jeden z najbardziej śmiercionośnych nowotworów. Przykro mi. Mój tata żyje z nowotworem trzustki z przerzutami do wątroby juz 4 miesiące, bierze chemię paliatywną, ale stale słabnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pola Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Witam, proszę wejść na forum Dum Spiro Spero tam najszybciej pewnie udzielą Pani odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi