Gość baska Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Moje pytanie brzmi panie doktorze w sierpniu mialam zapalenie scięgien mialam usztywniona noge poprzeez szynę gibsowa natomiast teraz ból znowu się nasila w drugiej nodze i na dodatek szytywnieja mi barki oraz lewa ręka chciałam sie zapytać czy to może być reumatyzm .proszę o poradę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 W tym cleu należy udać się do ortopedy. Bez badania nie można stwierdzić czy jest to reumatyzm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Magda Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Panie Doktorze, mam troche podobny problem, z tym, ze moje zapalenie sciegien obejmuje tylko stope. Dostaje leki przecibolowe i przeciwzapalne, noga w gorze... Moje pytanie brzmi: czy powinnam rozgrzewac stope ( goraca woda, masc) i stosowac opaske uciskowa ( zauwazylam, ze kiedy ja zaloze znaczniej lepiej mi sie chodzi ). Z gory dziekuje za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi