Gość eliza Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Od roku męczę się z nielaktacyjnym ropniem piersi. W lutym ubiegłego roku miałam wykonany drenaż piersi w narkozie, seria 9 antybiotyków. Niestety od tego czasu zmieniło się tylko tyle, że nie mam gorączki 40st. i pierś ma teraz normalny kolor(wcześniej była bordowo-brązowa). Co kilkanaście dni otwiera mi się rana w miejscu gdzie był dren i wychodzi ropa, a po ok. 4 dniach krwistoropny płyn, pierś wtedy okropnie mnie kłuje. Robię wtedy ciepłe okłady ból chwilowo przechodzi. Po kilku dniach rana się zasklepia i ból mija, i tak w kółko. Czy istnieje jakaś metoda wyleczenia tego? Myślę już o amputacji piersi ponieważ nie dam rady dłużej tak żyć. Dodam, że jestem pod opieką lekarzy z CZMP w Łodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IWEX Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 JEDŹ DO WARSZAWY DO CENTRUM ONKOLOGII NA KONSULTACJE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Zobacz choroby piersi zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/piersi-choroba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi