Gość Marcin.R Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Witam,Parę dni temu przeszedłem operacje usunięcia torbiela dokładnie 25.02.2009r.Mam ranę wielkości 3 lub 4 cm która została zaszyta.Dzisiaj przy zmianie opatrunku zauważyłem coś dziwnego jakby ropę acz kol wiek nie wiem czy to ropa czy jest to taki efekt gojenia się rany? Prosił bym bardzo o odpowiedź na moje zapytanie oraz chciałbym się dowiedzieć czy można jakoś przyspieszyć gojenie tej rany cz można stosować jakieś maści jak można to bym prosił o podanie nazwy z poważaniem Marcin.R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Najlepiej udać się na kontrolę do chirurga, który wykonywał zabieg. Bez obejrzenia rany trudno powiedzieć jak dalej postępować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kaaaśka Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 mój mąż niedługo będzie miał ten zabieg,jak długo trzeba leżeć w szpitalu po takim zabiegu?czy to prawda,że aż 2,3 mies.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość en Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 w szpitalu lezy sie z4-5 dni,miesiac dwa lezenia w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi