Gość Natasza Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Witam. Od około 2 miesięcy czuje dyskomfort w prawym kolanie. Nie było kontuzji. Zaczęło się od uczucia ciągnięcia z tyłu za kolanem. Następnie zdarzały się uciążliwe przeskakiwania w kolanie oraz dyskomfort podczas chodzenia (uczucie niepełnego wyprostowania kolana). Wynik rtg kolana prawidłowy. Usg kolana załączam http://postimg.org/image/hr12ozb5t/ Lekarz ortopeda po zrobieniu usg nie do końca był w stanie określić przyczyny bólu kolana. Skierował mnie na rehabilitację. O czym świadczy wynik usg? Proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sylwucha_WaWa Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 byłaś już u jakiegoś rehabilitanta? obejrzał to usg i co powiedział? czasem nie musisz mieć widocznej kontuzji by odczuwać ból. ja na przykład miałam taką sytuację, ze nagle zaczęło mnie pobolewać kolano, potem było coraz gorzej. tez nie miałam żadnej kontuzji –* przyniejmniej tak mi się zdawało. okazało się że miałam mocno nadwyrężone kolano i musiałam chodzić na rehabilitacje by wrócić do formy i pozbyć się tego uciążliwego bólu. Chodziłam przez jakiś czas na zajęcia do Pana Maćka przyjmującego w Fizjoklinice i bardzo mi to pomogło. więc może Twój ortopeda miał rację kierując się na rehabilitację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi