Gość qwertyuio Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Dziś mijają 2 tygodnie od zabiegu podcięcia wędzidełka. Dość szybko, bo po tygodniu zeszły prawie wszystkie szwy, ale jeden chyba został i nie chce puścić. Dodatkowo skończyła mi się maść, którą dał mi chirurg, a można ją kupić tylko na receptę. Co mam robić? Iść po receptę, czy poczekać aż szew sam odpadnie? Co mam zrobić, żeby przyspieszyć wypadnięcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Szew powinien sam odpaść w zakresie 3-4 tygodni od zabiegu. Nie ma powodu do stosowania jakiejkolwiek maści, aby przyspieszać ten proces. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi