Gość zalamana Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 WITAM! Od jakiegos czasu cierpie na powazne wzdecia. Moj brzuch jest jak napompowany balon (duzy,twardy) mialam problemy z wyproznianie. Czulam w jelitach specyficzne ruchy robaczkowe... wczesniej przechodzilam angine ropna i dostalam 80 tabletek penicyliny. W ciagu 10 dni wybralam antybiotyk, w zasadzie bez zadnej pomocy probiotycznej. Byc moze moj organizm zostal tak wyjalowiony,bo nawet po herbacie mialam okropne wzdecia. Jestm spuchnieta i mam zawroty glowy. Apetytu nie mam,a w zasadzie to boje sie jesc,bo pozniej brzuch boli i czuje ciezkosc w jego dole. Przy wyproznianiu piecze odbyt,i pojawiala sie czerwona krew. Strasznie swedzi i piecze mnie cialo. Po kazdej kapieli pali i pojawiaja sie czerwone plamy z krostkami. Przechodzi po jakims czasie,ale z checia bym sie zadrapala na smierc... moze to grzybica? Bylam u lekarza,ale dal mi jedynie srodek przeczyszczajacy LAXIDO, ktory mam stosowac przez 2tygodnie. W ciagu kilku miesiecy stracilam polowe wlosow,wypadaja razem z cebulkami... cera jest ziemista i gardlo boli od dluzszego czasu. Moze to jakies powiklania? od parcia mam podrazniony odbyt... mam wrazenie jakby wychodzil na zewnatrz... okropne uczucie... WOLAM O POMOC!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirra Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Obawiam się że to może być grzybica organizmu chyba ten grzyb nazywa się candida strasznie się rozrasta w organizmie jak są sprzyjające warunki np.właśnie dużo antybiotyków bez osłony, proponuję podpytać lekarza o candidę i jak ją leczyć....(na pewno w dużych ilościach probiotyki) ale spytaj lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zalamana Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Czyli czeka mnie kolejny antybiotyk? Slyszalam o grzybie candida... w zasadzie objawy sie zgadzaja :-( Podobno mozna to leczyc suplementami tski6mi jak kwas kapryliwy. Slyszeliscie o nim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi