Gość aleksandra Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Po przeczytaniu postów na tym forum obawiam się, że również i mnie ten problem dotyczy tzn. na zewnątrz odbytu mam jakby dodatkowy fałd skóry, nie jest twardy, lecz miekki, nie krwawi, nie boli, czasami swędzi. Nie wiem czy powinnam udac sie do proktologa i czy np. to *coś* nie namnoży mi sie i czy wewnątrz też moge coś miec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stappler Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Najlepiej rzeczywiście w tej sprawie skonsultować się z proktologiem lub chirurgiem ogólnym. Możliwe, że to żylaki. Jednak, aby potwierdzić rozpoznanie musi Pani zostać zbadana. Oprócz żylaków zewnętrznych mogą także występować żylaki wewnętrzne. Jeśli zastosuje się Pani do zaleceń lekarza, który będzie Panią badał może uda się Pani zapobiec dalszemu rozwojowi choroby. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ewa Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Mam ten sam problem dzis byla u proktologa .To zylaki odbytu,sa dziedziczne.Jest to usuwane pod calkowita narkoza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Karolina Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 a boli po zabiegu.? bo mam ten sam problem i boje sie isc. a niechce tego zaniedbac :( . prosze o odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Zobacz choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi