Gość Grzesiek Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Ostatnio nad penisem na skorze /w skorze pojawil mi sie maly guzek o srednicy ok. 0,7 cm/ jest on twardy i nieruchomy, ksztaltu raczej kulki, ale mam wrazenie, ze odchodza od niego jakies cienkie linie. Podczas nacisku delikatnie boli. Dodam jeszcze, ze jakis czas temu w okolicy tego miejsca (moze w tym samym miejscu) pojawil mi sie maly wyprysk z wydzielina podobna do tej czasem na plecach czy udzie. Ps.: jesli trzeba bedzie isc do lekaza to do jakiego mam sie zwrocic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stappler Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Opisywane przez Pan dolegliwości sugerują raczej zaczopowanie jakiegoś gruczołu łojowego, w którym doszło do stanu zapalnego. Takich gruczołów w tej okolicy jest bardzo dużo i dość często do takiego stanu tam dochodzi. Guzek zapalny powinien samoistnie wchłonąć się. Jeśli do tego nie dojdzie radzę skonsultować się z dermatologiem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Zobacz choroby człowieka zdjęcia http://www.bolimnie.com/galeria-chorob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi