Gość Magda z Obornik Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Jestem po 3 c.c. i usunięciu macicy(pazdziernik 2007) od trzech miesięcy mam silne bóle w podbrzuszu przed oddaniem stolca ból jest tak silny,że nie do wytrzymania kolonoskopia nic nie wykazała ataki sie nasilają i sa coraz częstrze czasem ból mnie budzi nad ranem co dalej mam robić podejrzewaja zespól jelita drażliwego ,ale ja nie mam zaparć ani biegunek prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Zespół jelita drażliwego to chodzi generalnie o ból brzucha łagodniejący po wypróżnieniu, uczucie rozpierania w jamie brzusznej, uczucie niepełnego wypróżnienia po defekacji. Niekoniecznie musi być biegunka czy zaparcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi