Gość krzysiek Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Witam. mam bardzo przykry problem. otóż przy wypróżnieniu stolec brudzi mi bardzo okolice odbytu. nawet rowek nad odbytem mam brudny, muszę używać nawilżanych chusteczek żeby się dobrze wytrzeć. Ponadto w ogóle nie mogę podetrzeć odbytu. zużywam całą rolkę papieru a odbyt cały czas brudny. czy możecie mi pomóc bo nie chce mi się przez to żyć. byłem u proktologa, stwierdził że zwieracze działają prawidłowo. a problem cały czas istnieje. proszę pomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Radziłbym jeszcze z tym problemem skonsultować się z gastroenterologiem. Może problem nie tkwi w samym odbycie, jego ujściu, a w konsystencji i jakości stolca (rozważenie zastosowania odpowiedniej diety leków regulujących konsystencję i rodzaj stolca). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiek Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 dziekuję Panie Tomaszu za podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ewa Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Zioła *ispagul 3* zmieniają kosystencję i jakość stolca, są skuteczne, kosztują zaledwie kilkanaście złotych. Od kilku dni stosuje te zioła, problem brudzenia zniknął, jestem tego przykładem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiek Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 *ispagul 3* czy *ispagul S*? Jak brzmi dokładnie nazwa tych ziół ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ewa Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Pomylilam sie, oczywiscie *ispagul S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiek Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Po dwóch tygodniach przerwy powrócił mój problem z cały czas brudnym odbytem. Biorę od wczoraj Ispagul, ale na razie nic nie pomaga. W jakich dawkach i jak często powinno brać się Ispagul? ja biorę zgodnie z ulotką dwa razy dziennie po miarce ale może trzeba więcej i częściej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Idź do lekarza a tu znajdziesz zdjęcia chorób odbytu http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi