Gość kornel Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Mam taki problem jakis czas temu mialem problem nie wiedzialem co to bylem u urologa i nic nie rozpoznal na badaniu usg moszny stwierdzono powiekszenie wezlow chlonnych, czuje lekki bol lub powiekszenie po prawej stronie w okolicy wyzej pachwiny nie wiem czemu tak mam jak jest zimno lub siedze nasila sie czy to znaczy ze dalej mam zapalenie?? czy to sa skutki juz tak chodze miesiac i nie wiem co mi jest :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 To oczywiście mogą być powiększone węzły chłonne. Najlepiej zgłosić się do lekarza rodzinnego i wykonać badanie krwi i moczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi