Gość Jacek Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Witam 2 dni temu odbyłem zabieg metodą Lichtensteina.Dziś przy próbie chodzenia zacząłem odczuwać ogromy ból w pachwinie jedynie przy pozycji pionowej, po wsadzeniu palca w pachwinę ból ustępuję. Czy to normalne ? Bez tego nie dam rady dojść nawet do ubikacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Takie dolegliwości w tak wczesnym okresie pooperacyjnym są typowe i powoli w przeciągu tygodnia do dwóch powinny się wycofać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jacek Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość edward Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 mam po operacji pieczenie mocne w pachwinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi