Gość Martyna Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Hej w sumie to nie pisalam jeszcze na forum ale mam pewiem problem, mojemu chlopakowi zrobil sie dziwny guzek czy nawet nie wiem jak to nazwac na wewnetrznej stronie uda, boli go to przy dotyku a takze jak nosi jeansy czy nawet zwykle dresowe spodnie. Kiedys mowil ze mu to od zimna wychodzi ale nigdy nie bylo takie duze. chcialabym sie dowiedziec co to moze byc i jesli to cos powaznego to do jakiego lekarza sie zglosic bo szczerze nie mam bladego pojecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Martyna Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Ma on 26lat, mowil ze robi mu sie to raz na pare miesiecy, jest bardzo bolesne ,barwy fioletowej i nie do wycisniecia ale nigdy tak duze jak teraz :( pomocy potrzebuje informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi