Gość Kamikadze Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Czy znieczulenie podczas zabiegu jest zależne od wieku mam 14 lat i wykryłem u siebie żylaki powróżka nasiennego w najbliższych dniach prawdopodobnie pójdę do lekarza. Jeśli będzie potrzebny zabieg to czy w moim wieku można jest wykonanać znieczulenie od pasa w dół bez narkozy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Można takie znieczulenie w Twoim wieku wykonać. Jednak jeśli zabieg będzie wykonywany metodą laparoskopowa to wtedy potrzebne będzie znieczulenie ogólne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamikadze Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 A można poprosić by zabieg nie był wykonywany laroposkopowo ? Mam jakiś lęk przed narkozą już kiedyś miałem wykonywaną operację przepukliny pod narkozą, ale teraz jakoś się już tego boję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 O rodzaju operacji trzeba porozmawiać z lekarzem, który będzie wykonywał zabieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamikadze Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Aha rozumiem ale chyba nie powinno być problemów żeby wykonali go inną metodą ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamikadze Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 A to może zapytam, czy tradycyjne metody są gorsze ?? Czy nie różnią się niczym tylko dłuższym gojeniem rany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamikadze Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Poszedłem z tym do lekarza, powiedział że nie ma się raczej czym przejmować i raczej jest to spowodowane dojrzewaniem dał skierowanie do urologa, aby mieć pewność w 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi